Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nikki Bella

Nikki Bella 

 • Születési név:
                     Stephanie Nicole Garcia-Colace
 • Születési idő:
                     1983. november 21.
 • Születési hely:
                     San Diego, California, USA
 • Foglalkozás:
                     WWE-díva
 • Családi állapot:
                     hajadon
 • Partner:
                     John Cena
 • Magasság:
                     168 cm
 • Eredeti hajszín:
                     Barna
 • Szemszín:
                     Barna
 • Csillagjegy:
                     Skorpió

 

Nikki Bella (született 1983. november 21.) amerikai professzionális pankrátor, WWE Diva.

 

A californiai San Diegóban született, olasz-mexikói származású. Ikertestvérével, Brianna-val (Brie) a főiskolán fociztak, később modellkedtek. Első TV-s szereplésük a Fox TV reality show-jában, a Meet My Folks-ban volt. 2006-ban a WWE diva search-re jelentkeztek, de nem nyerték meg. Atreyu egyik videoklipjében, a Right Side of the Bed-ben is szerepeltek.

 

Mielőtt leigazoltak volna a WWE-hez és bekerültek volna a műsorokba, a Florida Championship Wrestling-nél Tom Prichard kezdte őket kitanítani a pankráció minden csínjára-bínjára. Nikki később kezdte néhány héttel mint Brie, ő 2008 augusztusában már szerepelt, testvére csak utána csatlakozott. A november 21.-ei SmackDown-ban volt az első közös szereplésük, Natalya Neidhart és Victoria ellen küzdöttek. 

 

November vége felé a The Colóns (Primo & Carlito) nevű csapat mellé kerültek, akikkel nagyrészt backstage-jelenetekben mutatkoztak. Február 13-án John Morrison és The Miz flörtölni kezdtek a lányokkal a story szerint, és elhívták őket egy Valentin-napi randira, ám Carlito-nak és Primo-nak ez nem tetszett, így szabotálták a vacsorát. A The Colóns és Morrison & Miz között viszály alakult ki. Nikki és Brie eközben 'összevesztek', így Nikki Miz-hez és Morrison-hoz, Brie pedig Primo-hoz és Carlito-hoz csatlakozott. A testvérek először egy hatemberes tag-team meccsben csaptak össze, majd egy egyéni meccsük is volt az ECW-ban, amit Nikki nyert meg.

 

A lányok 2009 áprilisában a Draft-on a Raw brandra kerültek. Nikki itt is később csatlakozott, mint testvére. Nikki első hivatalos meccse május 18-án zajlott egy Diva-Battle Royale keretében, ahol Beth Phoenix-et ejtette ki. Június 12-én a WWE Superstars-ban legyőzték Beth-t és Rosa Mendes-t. 2009 június 29-én mindketten az ECW-ra kerültek, majd június 30-án debütáltak. A következő héten Nikki legyőzte Katie Lea Burchill-t Brie segítségével. A következő héten Brie is legyőzte Katie-t. Később Nikki megint legyőzte ellenfelét a Twin Magic nevű új, közös mozdulatukkal.

 

November 22-én a story szerint összejöttek Daniel Bryan-nal, ám amikor a férfi csókolózott Gail Kim-el az öltözőben, a lányok karrierjük során először heel turn-t kaptak a WWE-től, vagyis gonoszak lettek. Feburár 7-én, mint friss gonoszok, a szintén heel Melina-val csapatba álltak a WWE bajnoki öv tulajdonosa ellen, minek ekkortájt gazdája Eve Torres volt, aki mellé beszállt Tamina és Gail Kim, így együtt alkottak csapatot. A következő héten Nikki megnyerte a Divas Championship-ra való első kihívó jogát. Április 11-én Brie legyőzte Eve Torres-t, így női bajnok lett.

 

Június 6-án az ikrek vesztettek Beth Phoenix és Kelly Kelly ellen. A szériájuk folytatódott, hiszen a következő adáson megint vereséget szenvedtek Melina, Rosa Mendes, Alicia Fox és Maryse és Tamina oldalán Kelly Kelly, Beth Phoenix, Eve Torres, Natalya, AJ és Kaitlyn által. Eközben Brie elvesztette az övet Kelly Kelly-vel szemben így kapott egy visszavágó meccset a Money In The Bank PPV-re, ám itt nem tudott győzni. 

 

2012. április 23-án megtörtént, amire a rajongók olyan régóta ámítoznak; Nikki karrierje során először lett Divas Champion. Az öröm nem tartott sokáig, néhány hét múlva visszatért Layla az Extreme Rules PPV-n, és legyőzte Nikki-t. Később Eve Torres (aki akkor a Raw GM-jének, John Laurinaitis-nak volt a személyi asszisztense) bejelentette, hogy az ikrek szerződése lejárt, és nem kívánják meghosszabbítani. Persze, ez csak egy szerep volt, Nikki és Brie saját akaratukból távoztak. Sokáig csak Twitteren lehetett felőlük hallani, ám március 11-én visszatértek Damien Sandow és Cody Rhodes oldalán. Jelenleg Brodus Clay táncos-pankrátoraival, a Funkadactyls-al van viszályuk. 

 

Nikki 2012 novembere óta John Cena párja.

 

Nikki Bella theme song